Kurs/konferanser


Konferansen: Ta pasienten på alvor - klinisk kommunikasjon i praksis
KONFERANSEN ER FULLBOOKET
Tverrfaglig dagskonferanse om klinisk kommunikasjon onsdag 2. november, klokken 09.00 – 17.00 i Store auditorium på Ullevål sykehus. Konferansen arrangeres av Formidlingsenheten for muskel- og skjelettlidelser (FORMI), Oslo universitetssykehus.

Felles mål om åpenhet på FORMIs konferanse ”Helse i media”
Erfaringene var sprikende da journalister, kommunikasjonsrådgivere, leger og forskere møttes for å diskutere helse i media onsdag 28. april. Det var likevel enighet om at åpenhet er veien å gå.

Konferanse: “Helse i media – vei- eller villedning?”
Onsdag 28. april 2010 arrangerte FORMI konferansen ”Helse i media – vei- eller villedning?” om helse- og forskningsformidling. Blant foredragsholdere og debattanter er Bjørn Iversen, Jørgen Skavlan, Harald Eia, Jørn Hurum og Lottelise Folge.

9.-10. APRIL 2010: NFRFs tverrfaglige konferanse
Norsk Forening for Ryggforskning (NFRF) inviterer til sin årlige tverrfaglige konferanse 9. og 10. april 2010 på Hotel Opera. Oslo. Årets konferanse har tittelen ”Tiltak mot vond nakke og rygg – hva får vi igjen for pengene?”.

10.-11. MAI 2010: Helsekonferansen
Samhandlingsreformen er igjen hovedtema for årets Helsekonferanse den 10. og 11. mai på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo. Denne gangen vil vi også rette blikket utenfor Norges grenser. Helsekonferansens tema i år er derfor nasjonal og global samhandling. Konferansen arrangeres av Helse- og omsorgsdepartementet i samarbeid med Helsedirektoratet.